Piese pe care unii le-ar considera învechite, puse în valoare într-o casă încântătoare

Multe din piesele de mobilier din această casă amintesc de mobilierul cu care am crescut. Mobilier pe care probabil mulți dintre noi îl consideră învechit și poate că la fel de mulți l-am aruncat deja sau l-am dat gratis numai să fie luat. Și totuși, el poate fi pus în valoare atât de frumos! Cred că, pe undeva, mentalitatea noastră (sau a lor!) este cea care ne determină pe noi să aruncăm aceste obiecte (iar pe ei să la păstreze, cumpere chiar).

Nu spun că acest stil este favoritul meu, dimpotrivă, este destul de departe de ceea ce aș numi eu dream home, cu toate astea nu pot să nu remarc și să nu apreciez ingeniozitatea alăturării pieselor și bucuria care pare să fie emanată de acest interior. Mobilierul, forma și textura decorațiunilor și accesoriilor, toate duc cu gândul la un stil retro, să-i spunem. Dar un retro-chic cu un aer contemporan, nu credeți? Iar atmosfera este plăcută, caldă și prietenoasă.

decorette-interior-retro  decorette-living-piese-vechi decorette-interior-deosebit-retro decorette-bucatarie-roz decorette-dormitor-toaleta-retro-deosebit

Zău că îmi pare rău că nu mai am astfel de piese!

Puteți vedea mai multe imagini din această casă pe Decor8blog.com

Comments

comments

2 thoughts on “Piese pe care unii le-ar considera învechite, puse în valoare într-o casă încântătoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *