CONCURS – pernă decorativă personalizată special pentru voi

 

Ce mă bucur că pot să prezint și să desfășor un astfel de concurs pe blog! Nu mă pot lăuda cu această frumoasă inițiativă pentru că ea aparține celor două doamne minunate de la Art Decor dar pot să vă invit cu drag să participați la concurs pentru că ceea ce puteți câștiga este…este…ei bine, este un obiect care vă va fi foarte, foarte drag cu mult înainte să îl primiți :) Cum se poate? Simplu!

Așadar:

ce puteți câștiga: o pernă decorativă personalizată cu o dantelă, un milieu sau o țesătură veche pe care o aveți voi.

ce trebuie să faceți: să participați la acest concurs povestindu-ne în comentarii ce țesături, dantele sau alte textile ați primit de la mame, bunice, mătuși ori străbunice. Sau, cine știe, poate că le-ați găsit chiar voi dosite prin dulapuri ori lăzi de zestre.

Pe scurt: voi ne povestiți despre dantele și alte asemenea, noi alegem un câștigător care va fi apoi contactat de consilierii Art Decor pentru a stabili detaliile pernei. Desigur, va trebui să trimiteți milieul ori țesătura până la ei ca să poate fi integrată în decorarea pernei.

Concursul se desfășoară în perioada 3 martie – 10 martie (ora 24, fie!) așa că aveți timp o săptămână să vă amintiți pe unde ați pus dantela aia veche, veche primită de la mătușa.

Spor la povestit și la scotocit prin lada bunicii!

 

CONCURS ÎNCHEIAT.

Dragă Anca, ai câștigat perna perzonalizată :)

Te rugăm să ne scrii pe mail-ul blogului datele tale de contact.

 

Vă aștept cu drag la următoarele concursuri!

 

 

PRO_8383

Comments

comments

One thought on “CONCURS – pernă decorativă personalizată special pentru voi

  1. Sunt fascinata de lucrurile facute de mana,handmade cum spun unii, iubesc viata la tara si-mi plac oamenii simpli dar plini de har si curatenie sufleteasca.Cred ca sunt o norocoasa , viata mi-a harazit toate aceste lucruri. Am cunoscut trei femei deosebite , bunica mea si a sotului meu, precum si matusa acestuia, femei simple dar de o maiestrie inimaginabila. De la fiecare am primit cate ceva; in primul rand stergarul tesut ce impodobea sfanta icoana ,tesatura este fina realizata in razboiul de tesut din casa , fete de masa, tesute din fire de canepa si in, vopsite natural dar si mileuri crosetate. Imi place sa le ating , sa le simt tesatura si mai ales sa simt fiecare bataie a razboiului si fiecare impunsatura. Sunt lucrui simple dar deosebit de frumoase.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *