Inspirație pentru una dintre culorile anului 2016

Inspirația vine de la Benjamin Moore, iar culoarea de care vă zic este Simply White. Simply White e așa…simplă, dulce și caldă ca o pâine bună care așteaptă să i se adauge untul, dulceața, brânza, salata sau orice alteva își dorește fericitul posesor al feliei :)

Cum cred că v-am mai zis, eu am avut o experiență tare frumoasă cu aceste vopsele nu doar datorită faptului că se aplică incredibil de ușor (eu am vopsit singură, fără mare efort, trei pereți mari) ci și pentru că au o varietate extraordinară de culori.

Așadar, să ne inspirăm!

 

decorette-culoarea-anului-simply-white decorette-culoarea-anului-2016 decorette-culoarea-anului-bejamin-moore decorette-inspiratie-culoare-2016-benjamin-moore decorette-inspiratie-culori-2016 decorette-culori-2016 decorette-inspiratie-culori-2016-1

Miercuri, 24 februarie Benjamin Moore în România a organizat Your World in Sustainable Color, un seminar dedicat standardelor ecologice, performanțelor vopselelor Benjamin Moore și paletei deosebit de largi de culori pe care compania o pune la dispoziția publicului pentru fiecare tip de vopsea. Cum ziceam…paleta extraordinară. Poze de la eveniment, mai jos :)

 

unnamed1 unnamed

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *