Bucătăria mea de vis – ediția 2016

În clipa în care am strigat “Asta-i bucătăria mea de vis!” la vederea acestei bucătării, mi-am zis ca e musai să îmi satisfac și o curiozitate: să văd cum s-au schimbat gusturile mele (și dacă s-au schimbat) în ultimii trei ani și după vreo 650 de postări. Și, ce credeți? De fapt: vouă vi s-au schimbat opțiunile în ultimii ani? Sau sunteți tributarii aceluiași stil de mai mulți ani?

Asta-i o bucătărie de vis din 2013, iar asta este o bucătărie dintr-o casă de vis din 2014 și iar aici puteți vedea o colecție întreagă de bucătării de vis din 2013. Așadar, ce s-a schimbat? Aș zice că mai nimic, poate doar un strop de rafinament să fi apărut pe harta gusturilor mele în materie de bucătării.

Acum să vă arăt bucătăria mea de vis de an 2016. Dacă asta chiar ar fi bucătăria mea, ar mai avea pe ici, pe colo câteva căni decorate cu albastru, vreo două, trei farfurii vechi de 100 de ani – din alea grele, cu margine ondulată, o carafă care ar fi mereu plină cu flori de ranunculus (ca na, la așa o bucătărie, îmi permit și flori proaspete tot timpul, nu?) și un cântar din alamă.

decorette-bucatarie-de-vis-lemn decorette-bucatarie-de-lemn-superba decorette-bucatarie-mobilier decorette-mobila-bucatarie-lemn-deosebita-minimalista

Minunăția asta este creată de Gardehvalsoe. Jos pălăria, zic!

 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *