DIY – transformarea unui suport metalic pentru haine cu vopseaua Annie Sloan

Da, am încercat-o și pe asta. Am vopsit un suport de metal cu minunata vopsea Annie Sloan. Și nu, nu fac reclamă plătită acestei vopsele. Pur și simplu sunt încântată de cât de ușor se pot transforma piesele de mobilier cu această vopsea. Orice obiect poate căpătă o viață nouă, iar cei care mă citesc de mai mult timp știu probabil cât de mult iubesc eu obiectele vechi. Și atunci, e evident de ce ador această vopsea care se poate aplica foarte ușor și pe mobilă lăcuită și pe mobilă din pal și pe sticlă și pe metal.

Aveam un suport din metal pentru haine care de mult nu își mai găsea locul nicăieri fiind prea mare. Iar acum aveam nevoie de un suport pentru camera fetelor pe care să poată fi așezate cu ușurință hainele purtate zi de zi, fiind destul de greu pentru ele să așeze chiar totul, mereu, înapoi în dulap.

Imi pare rău că nu am făcut o poză înainte să îl vopsesc, dar cred că vi-l puteți imagina: suport metalic pentru umerașe și cu căteva polițe pe o parte. Era înalt, ca pentru adulți, dar fiind modular, am reușit să iau doar partea de sus, iar pentru a nu zgâria podeaua am înfășurat noile picioare astfel formate în muuultă bandă adezivă. Sigur sunt și variante mai profi de atât, dar, m-am descurcat cu ce aveam pe acasă pentru că eram foarte dornică să trec la treabă.

Așadar, se dau:

  • un suport metalic pentru haine
  • vopsea Annie Sloan în nuanța Old White
  • ceară Annie Sloan – deși eu încă nu l-am dat cu ceară și mă tot gândesc dacă e necesar (poate mă lămurește Melinda dacă e musai)
  • o pensulă mai groasă și una mai subțire
  • o oră din timpul meu

Și după mixarea (nu aleatorie!) a celor de mai sus, rezultă:

suport-metalic-vopsit-cu-annie-sloan1

Cu siguranță vor mai urma câteva postări cu piese vopsite cu această vopsea și sper ca acestea să vă dea și vouă un imbold să încercați să o folosiți dacă nu ați făcut-o deja.

Comments

comments

One thought on “DIY – transformarea unui suport metalic pentru haine cu vopseaua Annie Sloan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *