dormitor in stil modern

De la camere simple la odihnă, dormitoarele moderne sunt acum adevărate sanctuare, inspirate de hotellerie. Sunt spațiile noastre de odihnă, adesea locuri de muncă, unde venim să ne relaxăm și să ne relaxăm așa că trebuie să fie funcționale și în același timp să ne mulțumească.

Premisă

Crearea unei atmosfere relaxante și a condițiilor optime de somn ar trebui să fie obiectivul principal al unui proiect de amenajare interioară a dormitorului, fie că este vorba de alegerea mobilierului, finisajelor, culorilor sau iluminatului potrivit. 

Noile modele de astăzi îmbrățișează soluții inteligente pentru dormitoare, pentru a reflecta schimbarea tot mai mare pe care o trăim în casele noastre. De la mobilier șic la noi idei de iluminat și modalități de a încorpora culoarea și textura, iată un rezumat al celor mai bune modele pe care le-am colectat de la Design Weeks și cele mai recente proiecte internaționale, pe care poate doriți să le încercați în propria casă.

1 Culori


Domino

Recomandarea unei culori  Nu este niciodată corect dacă nu cunoști casa și persoana. Fiecare culoare trebuie să fie similară cu propriile sentimente și să comunice cu materialele prezente în cameră. Iată de ce îmi sfătuiesc mereu clienții, atunci când alegem culorile pentru pereții casei, să nu se lege de un exemplu luat de pe web fără a-l contextualiza.

Culori neutre

Dacă nu sunteți un fan al culorilor solide, dar deschise, alegeți o paletă de culori neutre , cum ar fi gri, alb, negru și tonuri de lemn închis. În schimb, adăugați note de culoare cu accesorii sau lucrări de artă.

Culori intense

Dacă vrei ca camera ta să iasă în evidență și să fie plină de pigmenți intensi , poți lua în considerare nuanțe pastelate sau culori mai îndrăznețe, în funcție de gustul tău personal. Important este să fii consecvent cu un stil, fără a amesteca piese din diferite genuri care ar putea crea confuzie.

2 Un pat protagonist

Optează pentru un pat cu linii curate și moderne , sau pentru o tăblie mai importantă , de exemplu căptușită sau din lemn. Paturile  cu tăblie minimaliste sunt populare în lumea designului, dar necesită un studiu atent al peretelui din spatele lor și o sinergie deosebită cu mobilierul din aceeași cameră . La fel de? De exemplu, dacă tăblia ta este din lemn și catifea crem, folosește aceste două materiale de exemplu cu un scaun cu picioare din același lemn, și cu aceeași tapițerie pentru perne sau perdele. 

Nu uita de lenjeria de dormitor: folosește cearșafuri și cuverturi de pat coordonate pentru un aspect unitar.

3 lumini și nuanțe

Într-un proiect de interior, alegerea culorii nu este niciodată un scop în sine: îmi place să definesc lumina ca un „aligner” , deoarece tinde să schimbe fiecare culoare, creând un efect diferit, mai rece sau mai cald sau chiar mai dramatic. Evalueaza lumina naturala care iti distinge locuinta si alege lumina artificiala potrivita in functie de functie si de culorile aplicate pe pereti.

Pe lângă un punct de lumină principal, care poate fi un candelabru sau o pereche de lămpi de perete, adăugați o iluminare ambientală blândă cu veioze moderne de noptieră sau suspensii scenografice deasupra patului.

Dacă doriți să aveți mai multe surse de lumină , astfel încât să puteți alege pe care să le aprindeți în funcție de funcție, introduceți lumini LED integrate, ascunse în spatele tăbliei patului sau sub mobilier pentru a crea o atmosferă primitoare și eficientă.

4 Un perete de accent

Decorare Elle

Sunt iubitorii unui dormitor ton pe ton, delicat și fără obiecte deosebite care să atragă atenția, iar apoi sunt cei care preferă să aibă o parte , de obicei cea principală pe care se sprijină patul, într-o nuanță mai închisă, sau acoperită. cu tapet, de preferință personalizabil așa cum obișnuim să facem în proiectele noastre de interior, alegând modele, culori și finisaje  personalizate.

Există de fapt multe soluții pentru un perete de accent, dar trebuie acordată atenție acestor aspecte pentru a nu crea medii haotice sau cele lipsite de acel fir comun care distinge fiecare proiect excelent.

Mobilier minimalist

Reduceți dezordinea principalelor mobilier cu mobilier cu design minimalist. Alege noptiere, dulapuri si comode cu linii curate si manere discrete sau integrate. Acest lucru va evidenția materialele de acoperire și textilele, care sunt foarte importante atunci când proiectați o cameră.

Dacă doriți să adăugați o strălucire camerei, adăugați o oglindă mare care face camera luminoasă și adaugă o notă de eleganță.

trăiesc etc

Țesături de pat și tăblie de pat

Utilizați țesături de înaltă calitate, cum ar fi in, catifea sau mătase pentru perdele, perne și cuverturi de pat.
O tăblie căptușită sau un perete acoperit cu material textil adaugă imediat căldură și confort unei camere, alegeți-o dacă camera dvs. se simte rece.

Salon interior

Covoare si podele

Alege un covor modern pentru a defini spațiul din jurul patului. Îl poți așeza pe jumătatea exterioară a patului, astfel încât curățarea să fie mai ușoară.

Decoratiuni de perete

Evitați supraîncărcarea pereților. Alegeți una sau două opere de artă moderne sau oglinzi decorative pentru a crea punctul focal potrivit. Decoratiunile de perete realizate din hartie ecologica, TNT (tesut netesut), matase, Kerlite sau lemn pot adauga o nota contemporana incaperii.

Accesorii

Limitați accesoriile, păstrând un stil curat și ordonat. Alege piese cheie de designer.
Adăugați blaturi de masă cu vaze, lămpi de masă sau alte obiecte decorative.

Obsedat de interior

Organizare

Investește în mobilier cu depozitare încorporată pentru a menține ordinea, niciodată nu este suficient spațiu în casă!

De asemenea, utilizați coșuri și cutii decorative pentru a ascunde obiectele personale mici pentru a adăuga o notă decorativă.

Similar Posts

Lasă un răspuns