idei amenajari dormitor adolescent

Nu suntem mici, dar nici mari, ideile încep să prindă contur, dar nu sunt încă clare. Și deci ceea ce are nevoie fiecare părinte pentru un design interior bun, pe lângă o bună doză de răbdare, sunt doar câteva idei.

Important este să pleci mereu de la ceea ce iubește copiii tăi, încercând să vadă spațiul prin ochii lor , deoarece în adolescență dormitorul este mult mai mult decât un simplu loc de dormit. Este cel mai sigur loc, unde poți scăpa de lumea exterioară, de certuri și de adulți, dar în primul rând locul în care te exprimi. Atunci când proiectați un dormitor pentru adolescenți, este o idee bună să amestecați ideile moderne cu gustul personal , crearea unui refugiu sigur și liniștit în care copiii dvs. să poată studia și să petreacă timp cu prietenii este o modalitate excelentă de a-i menține pe drumul cel bun, dar este important să proiectăm un spațiu practic și elegant.

Arată-le pasiunile

Pereții reflectă pasiunile și caracterul tinerilor. Puteți colabora pentru a crea un aspect fantastic: analizați pasiunile fiecăruia dintre ele și reproduceți-le pe pereții individuali ai camerei. Poate fi un sport, o temă muzicală sau un accesoriu care adaugă caracter unei camere.

pinterest

Accesorii ușor de înlocuit

Pereții adolescenților reflectă trecerea de la adolescență la lumea adulților într-un mod foarte explicit. Gândește-te doar la trecerea de la postere la tablouri, sau mai simplu de la culori pastelate la cele mai îndrăznețe, sau la foile care se schimbă cu o relevanță din ce în ce mai apropiată pentru cei care locuiesc în acel spațiu.

Este înțelept să creați suprafețe ușor transformabile, precum rafturi care pot fi echipate în diferite moduri, pentru fotografie, ornamente sau lumini reîncărcabile USB, pentru un perete decorat, dar în continuă evoluție. Folosind rafturi puteți afișa tablouri sau fotografii fără a deteriora peretele cu găuri și cuie, înlocuind cu ușurință obiectele așezate pe rafturi.

simplu chic

mydesigndump

wood tailorsclub

Urmăriți reflectarea personalității lor

Adolescenții au nevoie de o cameră concepută pentru ei de ei , nu dictată de reguli care urmează o estetică adultă. Camera lor nu trebuie neapărat să fie perfectă, designer, ci mai degrabă să reflecte pasiunile celor care locuiesc în acest spațiu. Adolescența este unul dintre cele mai importante procese de formare a caracterului, în care gusturile sunt în continuă schimbare. Este important să le susținem estetica, găsind un spațiu care să definească un design deschis schimbării. De exemplu, selectarea unui singur perete pentru postere sau tablouri.

Dicasdemulher

hana

Homedeco

Scheme de culori

Indiferent dacă amenajați un dormitor masculin sau feminin, combinația de culori este punctul de plecare. În primul rând trebuie să identificăm gusturile fiecăruia, nu veți avea neapărat nevoie de o culoare strălucitoare, culoarea s-ar putea transforma într-o bază albă cu accente de culoare capabilă să facă întregul volum luminos. Vorbind cu copiii tăi îi poți ajuta să aleagă cele mai bune combinații pornind de la o culoare, ajutându-i să nu creeze camere curcubeu.

Daca ai optat pentru culorile primare, incearca sa iti alegi preferata folosind-o intr-o doza mai mare, si combinand-o cu o culoare secundara de „suport” pentru a nu face camera plana si monotona.

Majoritatea adolescenților nu sunt legați de tradițiile cu privire la culorile masculine și feminine. Cu toate acestea, din cauza normelor culturale sau a presiunii de la egal la egal, s-ar putea să descoperi că mulți copii au o predispoziție față de anumite combinații de culori.

Behance

poftă de viaţă

Dezeen

O tablă uriașă

Pentru școală sau pentru distracție, un perete pe care să scrieți fără modele precise este de care mulți copii au nevoie pentru creativitate, pentru a ține cont de niște motto-uri sau pur și simplu pentru estetică.

Pe o porțiune de perete se pot monta două plăci de ardezie suprapuse, fixate cu cârlige specifice, chiar și doar pentru o lățime de un metru, așa cum am făcut în acest proiect din fotografie.

Monocrom, arhitect Giulia Grillo

Alternativ, există vopsele specifice care vă permit să obțineți zidărie uniformă pe care să scrieți cu cretă. Efectul estetic nu este același cu ardezia și este necesară o anumită atenție la scriere, deoarece riscul de zgâriere a vopselei este mare, dar efectul general este foarte asemănător cu piatra naturală.

Besthomedecoration

Tieria

O sesiune suspendată

Leagănul nu este un joc doar pentru copii. Fie ca este un fotoliu sau un adevarat leagan, fixarea unui scaun de tavan poate fi ceva extrem de relaxant atat in momentele de studiu cat si de relaxare.

Daca nu este mult spatiu la dispozitie, poti folosi dublu acest obiect, folosindu-l pe post de noptiera sau in loc de scaun, imbogatindu-l cu perne si paturi.

wallpaper.com

izzy

myseattlefarmhouse

În acest proiect de interior, creat pentru o vilă din inima Anconei, am introdus un leagăn într-un spațiu nefolosit, făcând tangibil visul unei fetițe. Este necesar să se verifice rezistența podelei și să se calculeze intervalul în care se poate mișca leagănul. Dar cu unele mici ajustări va fi o operațiune mai simplă decât era de așteptat.

Un motto despre neon

Lumina este un element esențial în designul interior. Fie că este factorul determinant în crearea atmosferei potrivite sau doar o parte a decorului, are puterea de a ilumina orice încăpere creând uimire. Dar mai presus de toate servește pentru a crea acel patos pe care și-l dorește fiecare adolescent, ca o declarație precisă despre caracterul lor! Fără a uita de puterea scenografică potrivită pentru mediile fotografice sociale.

Neonii creează un model unic și dinamic, ajută la transformarea oricărei încăperi în medii senzaționale. Există multe companii care vă permit să creați orice text în diferite fonturi. Amintiți-vă, totuși, că aceste lămpi necesită o priză electrică și sunt pur estetice, prin urmare necesită lumină atmosferică sau punctuală suplimentară.

Fii creativ și proiectează-ți peretele într-un stil care se potrivește personalității fiecărui copil.

Semn neon distractiv într-o cameră de zi

pinterest

Semn neon roz feminin

pinterest

Dormitor trandafiriu blând cu semn cu neon Amour

pinterest

behance

săpături

etsy

stare de nervozitate

O zonă de studiu cool!

Spatiul de lucru este foarte important pentru un adolescent care se pregateste de examene si in acelasi timp se ocupa de tineretea lui. Este important să organizați o zonă de studiu lipsită de distrageri dar în același timp atractivă, astfel încât fiecare copil să aibă o legătură unică și personală cu spațiul său.

Pentru a evita alunecarea în erori de design, poți alege un model de birou simplu, dar bogat în detalii, de intrare, dotat, ergonomic, cu design sau containere practice. Apropierea de o fereastră, departe de pat, aproape de mobilier neutru va promova concentrarea.

Obsed4interior

Gilin

Aitkenhub

renovatori divagatori

Pinterest Wana

Un colț lângă fereastră

Un spațiu departe de birou, detașat de pat, pentru gândire sau visare este important atunci când amenajăm camera unui adolescent.

Pentru băieți poate fi un colț de lectură, un simplu fotoliu confortabil, sau o fereastră sub fereastră unde poți crea o bancă finisată cu o pernă moale, pentru fete o zonă de machiaj sau un loc pentru plante dedicat divertismentului.

Adou

Franco Buccarey

obsedat de interior

Ana Publeva

Un perete cu fotografii

Polaroid sau printuri, micii tăi fotografi vor adora peretele dedicat prietenilor lor, trecutului și viitorului pentru a surprinde amintirile lor preferate.

Modificarea acestui perete va fi foarte simplă, trebuie doar să instalați un panou pentru a evita stricarea pereților, sau să utilizați adezivi temporari precum Patafix pe o bază de email mai rezistentă.

farfa

zahăr pop

Alb atemporal

Daca esti in cautarea unui decor traditional, departe de stilul colorat care crezi ca reflecta gusturile copilului tau, cel mai potrivit este un design mai sofisticat si minimalist, in nuante de alb, gri si negru. Un produs atemporal care va face fiecare perete mai lărgit, oferindu-vă libertatea de a alege accesorii colorate sau pudrate pe care le puteți înlocui în anii următori.

Weizin

Stratificarea este esențială, deoarece vă va ajuta să adăugați grosime și căldură chiar și în cel mai mic spațiu. Acestea pot fi create prin schimbul de materiale cu covoare și textile, care pot fi înlocuite cu ușurință pentru a schimba aspectul întregii încăperi pe măsură ce copiii cresc.

myparadisique

visător

Un punct focal pentru tăblia patului

Este probabil ca copilul tau sa petreaca mult timp in pat, chiar si doar pentru a studia, asa ca este o idee buna sa iti aloci ceva timp pentru a defini cu atentie un spatiu ideal si primitor. Faceți din patul punctul focal al camerei, de exemplu cu un imprimeu central sau cu o tăblie impresionantă sau deosebită. Se poate face de tine cu bricolaj , de exemplu prin recuperarea scandurilor vechi de lemn vopsite cu o textura frumoasa care va creste interesul intregului spatiu. Există multe soluții practice și de design

Aiden

Paulainterior

Daisy Jane

airtasker

Steph Bohrer

Sal GonzalezPatul este piesa centrală a camerei, elementul dominant al fiecărei camere, care va servi drept bază pentru definirea aspectului camerei. O tablie captusita, de exemplu din catifea, va da imediat incaperii o nota de culoare, care se poate reflecta in detalii sau textile.

Dacă nu sunteți un fan al culorilor luminoase, încercați nuanțe neutre sau culori pământii, care se potrivesc bine cu orice stil, păstrând spațiul luminos și aerisit. O modalitate de a face fiecare formă mai interesantă este să profilezi fiecare contur, de exemplu, alegând o culoare mai închisă sau mai intensă pentru marginea tăbliei. Această alegere vă va permite să extindeți schema de culori și să adăugați personalitate spațiului.

Similar Posts

Lasă un răspuns